03/2009 Hiihtokoulujen päättäjäiskilpailut
» Lue lisää

Lasten ja nuorten suunnistuskoulu

Kesällä 2009 Ylä-Savon Rastin suunnistusharjoitukset järjestetään lähialueen iltarastien yhteydessä. Ohjaajina toimivat Markku Siponen ja/tai Kari Saastamoinen. Voit tulla mukaan toimintaan vaikka et olisi aiemmin suunnistusta harrastanutkaan. Aloitteleville kuitenkin toivotaan huoltajaa mukaan avuksi, ainakin ensimmäisillä kerroilla.

 

Harjoitukset kesäkuussa:

 

ti 2.6. Salmenkylä

Opastus Rytkyltä Salmenkylän suuntaan

 

ti 9.6. Runni

Opastus Runnin kylpylän ja Iisalmen tien väliltä

 

ti 16.6. Partala Iisalmi

Opastus Iisalmi-Oulu tieltä Partalasta

Huom! Lomareissujen ja huonon sään vuoksi kaikki aiemmilla viikoilla olleet ovat ilmoittaneet jättävänsä tämän kerran väliin, joten ohjaajakaan ei ole paikalla! Toki iltarastit järjestetään ja suunnistusradat tarjolla halukkaille.

 

ti 23.6. Vieremä

Opastus kirkonkylältä

 

Harjoitukset alkavat klo 18, voit tulla paikalle myöhemminkin, mutta informoi asiasta etukäteen. Harjoituksiin voidaan järjestellä tarvittaessa yhteiskyytejä Kiuruveden taajamasta. Harjoitukset ovat ilmaisia omalla vastuulla, mutta osallistujan halutessa voidaan maksaa noin 10 euron arvoinen vakuutus/lisenssi.

 

Lisätietoja harjoituksista Kiuruvesi-lehden ja Iisalmen Sanomien urheilumuistioista.

 

Lisäksi tiedoksi että su 7.6. järjestetään Runnilla suunnistuskilpailut, joissa tarjolla lapsille helpot ja turvalliset Rastireitti- ja Tukireittiradat. Tänne voisivat hyvin osallistua ainakin aiempina kesinä toiminnassa mukana olleet ja muutkin innokkaat. Tähän tapahtumaan ilmoittautuminen Salmenkylän rastien yhteydessä.

 

Terveisin, Markku&Kari